слайдер_2_15_Игры_Патриотов_МОЛОДЕЖ

26-28 червня 2015 р.

Оздоровчо-реабілітаційний центр «Одіссей» УТОГ

(Одеська область, смт.Затока)

VIII Всеукраїнський відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ»

ГОТУЄМОСЬ ДО ФІНАЛУ VIII ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ВІДКРИТОГО КОНКУРСУ «ІГРИ ПАТРІОТІВ УТОГ»

ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ

«УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ГЛУХИХ»

ЦЕНТРАЛЬНЕ ПРАВЛІННЯ

П О С Т А Н О В А  П Р Е З И Д І Ї

 

“22” квітня 2015 р.                м. Київ                               № 85/2015

 

 

Про проведення VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»

Для проведення роботи з патріотичного, морального та фізичного виховання нечуючих членів УТОГ і залучення членів УТОГ до культурно-масових заходів Товариства президія Центрального правління Українського товариства глухих

ПОСТАНОВЛЯЄ:

  1. Затвердити Положення про VІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ» (додаток 1).
  2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» (додаток 2).
  3. Зобов’язати голів обласних організацій УТОГ забезпечити проведення обласних конкурсів та направити команди, які вибороли перше місце, для участі у VІІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі «Ігри патріотів УТОГ».

 

  1. Головному бухгалтеру ЦП УТОГ Бутенко О.Ю. забезпечити фінансування підготовки та проведення заключного туру VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» відповідно до затвердженого кошторису.
  2. Редактору газети «Наше життя» УТОГ Каменській Н.М. забезпечити висвітлення на сторінках газети інформації про підсумки проведення обласних конкурсів та заключного туру VIII Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ».
  3. Контроль за виконанням даної постанови покласти на першого
    заступника голови ЦП УТОГ Чепчину I.I..

 

Голова президії                                                          Ю. П. Максименко

Секретар президії                                                      С. І. Віскушенко

Додаток 1

до постанови президії ЦП УТОГ

від «22» квітня 2015 р. № 85/2015

ПОЛОЖЕННЯ

про VІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс

«Ігри патріотів УТОГ»

  1. Загальні положення

1.1. VІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ» (далі — конкурс) проводиться відповідно до цього Положення, як комплексний захід, спрямований на популяризацію змістовного дозвілля серед нечуючих членів УТОГ, пропаганду серед них здорового способу життя, виховання учасників команд у дусі патріотизму і колективізму, а також з метою залучення глухих членів УТОГ для відпочинку до ОРЦ «Одіссей» і отримання ним додаткових коштів.

1.2. У заключному турі конкурсу можуть брати участь команди зарубіжних національних товариств глухих за умови, що вони дотримуються цього Положення, проживатимуть в ОРЦ «Одіссей» і самостійно сплачуватимуть видатки на проїзд, проживання і харчування членів своїх команд.

  1. Мета та місце проведення конкурсу

2.1. Метою конкурсу є:

— широке залучення глухих до фізичної активності, зміцнення їх здоров’я, популяризація здорового способу життя серед членів  Товариства;

— формування у глухих членів УТОГ активної життєвої позиції, розвиток патріотичних, морально-вольових та фізичних якостей;

— знайомство та встановлення дружніх стосунків між учасниками змагань.

2.2. VІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ» проводиться Оздоровчо-реабілітаційним центром «Одіссей» (далі по тексту скорочено – ОРЦ «Одіссей», адреса — Україна, 6772, Одеська область, місто Білгород-Дністровський, смт Затока, Лиманський курортний район) за підтримки Центрального правління УТОГ та Одеської обласної організації УТОГ.

 

  1. Порядок організації та проведення конкурсу

VІІІ Всеукраїнський відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ» проводиться в два тури:

  • перший тур - обласні конкурси «Ігри патріотів УТОГ» - проводяться обласними організаціями УТОГ до 25 травня 2015 року.
  • заключний тур VІІІ Всеукраїнського  відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» проводиться Оздоровчо-реабілітаційним центром «Одіссей» спільно з Одеською обласною організацією УТОГ з 26 по 28 червня 2015 року.

 

  1. Учасники і глядачі конкурсу
  • До участі у обласному конкурсі допускаються нечуючі члени УТОГ, які бажають брати у ньому участь і сформують свою команду.
  • До складу команди входять 5 осіб нечуючих членів УТОГ, із яких 3 чоловіки та 2 жінки.

Вік учасників команди не обмежується.

До складу команди не можуть входити спортсмени з рухливих або силових видів спорту, а саме: члени збірних команд України, дефлімпійські чемпіони або переможці всеукраїнських та міжнародних спортивних змагань глухих (крім шахів, шашок, боулінгу, стендової стрільби та ін. нерухливих видів спорту).

4.3. До участі у заключному турі VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» допускаються команди-переможці обласних конкурсів, заявку на участь яких подали їх обласні організації УТОГ.

У випадку неможливості взяти участь у заключному турі конкурсу команди-переможниці обласного конкурсу, дозволяється направляти для участі у Конкурсі збірну команду від обласної організації, до складу якої входять члени інших команд, що брали участь у обласному конкурсі і які зайняли II та III місце.

4.4. На Конкурс допускаються глядачі за умови, що вони не перешкоджають його проведенню, дотримуються всіх правил поведінки,  що встановлені ОРЦ «Одіссей» УТОГ для своїх відпочиваючих, а також сплатили ОРЦ «Одіссей» разовий внесок, розмір якого встановлюється директором ОРЦ «Одіссей».

Глядачі, що сплатили разовий внесок, отримують іменну перепустку (бейджик) на право відвідування всіх фізкультурно-спортивних заходів Конкурсу і мають право безкоштовно брати участь у  культурно-масових та дозвіллєвих заходах Конкурсу.

Оформлення перепусток глядачам та контроль за дотриманням ними правил поведінки покладається на ОРЦ «Одіссей».

Глядачі, які протягом всього часу конкурсу користуються послугами з проживання і харчування ОРЦ «Одіссей», від сплати разового внеску звільняються.

4.5. Особи, які не є учасниками команд, глядачами, членами головної суддівської колегії або оргкомітету Конкурсу, на територію проведення Конкурсу не допускаються. Контроль за дотриманням цього пункту покладається на директора ОРЦ «Одіссей».

 

 

  1. Заявки на участь у конкурсі та оформлення його результатів

5.1. Після проведення обласного конкурсу у термін до 10.06.2015 р. обласні організації УТОГ направляють до ЦП УТОГ на електронну адресу (cputogorg@ukr.net):

  • інформацію про проведення обласного конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»;
  • копію протоколу суддівської колегії обласного конкурсу «Ігри патріотів УТОГ».

5.2. Обласні організації, команди яких братимуть участь у заключному турі VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів», у строк до 15.06.2015 р. направляють на адресу ОРЦ «Одіссей» на електронну адресу (odysseuss@ukr.net) наступні матеріали:

  • заявку на участь команди — переможниці обласного конкурсу у заключному турі VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» за встановленою формою (додаток 1 до цього Положення). Допускається направлення заявки на участь у конкурсі без дозвільної візи лікаря за умови подальшого надання безпосередньо членам суддівської колегії довідок лікаря про відсутність у членів команди протипоказань на участь у рухливих іграх та занять рухливими видами спорту. Команди, які не нададуть членам головної суддівської колегії довідок лікаря, до участі у конкурсі не допускаються.
  • ксерокопії ідентифікаційних кодів учасників команди — переможниці обласного конкурсу;
  • заявку на проживання осіб, які супроводжують команду обласної організації;
  • заявки на проживання глядачів із числа членів УТОГ обласної організації (при наявності членів УТОГ, які бажають відвідати конкурс у якості глядачів).

5.3. Представники команд зарубіжних національних товариств глухих у строк до 10.06.2015 року направляють Центральному правлінню УТОГ наступні матеріали:

  • заявку на участь команди у заключному турі VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» за встановленою формою (додаток 1 до цього Положення). Заявка повинна мати візу лікаря про відсутність у членів команди протипоказань до зайняття фізкультурою;
  • заявку на проживання іноземних громадян, які супроводжують команду і які бажають відвідати конкурс у якості глядачів.

5.4. Після проведення заключного туру Всеукраїнського конкурсу “Ігри патріотів” УТОГ Одеська обласна організація УТОГ у строк до 20.07.2015 р. надсилає до ЦП УТОГ електронною поштою (cputogorg@ukr.net) наступні матеріали:

— узагальнений список команд Конкурсу;

— підсумкові таблиці результатів виконання командами конкурсних програм;

— копію протоколу головної суддівської колегії Всеукраїнського конкурсу “Ігри патріотів УТОГ”.

  1. Програма конкурсу

Конкурс проводиться протягом трьох дні за такою програмою:

26 червня (п’ятниця) – заїзд учасників конкурсу, реєстрація  та розміщення на проживання. Організаційна нарада членів оргкомітету та головної суддівської колегії з учасниками конкурсу,  ознайомлення з Програмою проведення конкурсу. Відкриття Всеукраїнського конкурсу “Ігри патріотів УТОГ”. Участь команд у конкурсних змаганнях за затвердженою Оргкомітетом конкурсу програмою.

27 червня (субота) –  продовження участі команд у конкурсних змаганнях за затвердженою оргкомітетом конкурсу програмою.

28 червня (неділя) – завершення змагань за затвердженою оргкомітетом конкурсу програмою. Нагородження переможців конкурсу. Від’їзд учасників конкурсу додому.

  1. Конкурсні завдання

7.1. Конкурсні завдання складаються з наступних етапів:

7.1.1.      Візитка команди

7.1.1.1.Зміст завдання. Завдання «Візитка» має виконуватися у вигляді художнього номеру, пісні у жестовому виконанні чи розповіді про історію створення, перемоги команди у обласному конкурсі чи на будь-яку іншу тему, у процесі розкриття якої суддівська колегія знайомиться з кожним із членів команди.

7.1.1.2. Вимоги до виконання завдання. Виступ команди має бути дотепним, веселим, з девізом та з презентацією всіх членів команди тривалістю до 3-х хвилин. Команда повинна бути в спортивній формі та спортивному взутті. На футболці кожного учасника має бути емблема команди. Забороняється під час виступу пропагувати національну, релігійну або політичну нетерпимість.

7.1.1.3. Критерії оцінки виконання завдання. Завдання оцінюється за дотепність, художнє виконання, повноту презентації всіх членів команди, дотримання граничного часу виконання завдання і за найкращий дизайн форми команди.

7.1.2.      Спортивно-рухливі ігри

7.1.2.1. Зміст завдання. Завдання організуються у вигляді кількох рухливих ігор, участь у яких беруть всі члени команди. Правила участі у іграх оприлюднюються суддівською колегією безпосередньо перед початком ігри.

7.1.2.2. Вимоги до виконання завдання. Учасники повинні дотримуватись правил змагань. При проведенні змагань учасники мають поводитися ввічливо і їм забороняється використовувати силові прийоми.

7.1.2.3. Критерії оцінки виконання завдання. Встановлюються правилами суддівської колегії Конкурсу.

7.1.3.      Конкурс художньої самодіяльності

7.1.3.1. Зміст завдання. Кожна команда готує один номер художньої самодіяльності (пісня у жестовому виконанні, танок, малі форми тощо) на будь-яку тему, тривалістю до 5 хв..

7.1.3.2. Вимоги до виконання завдання. Команда повинна брати участь у конкурсі художньої самодіяльності у повному складі (5 осіб). Учасникам забороняється виступати у конкурсі художньої самодіяльності в спортивному одязі та спортивному взутті крім випадків, коли така участь співпадає зі змістом номеру художньої самодіяльності.

7.1.3.3. Критерії оцінки виконання завдання. Завдання оцінюється за рівнем художньої майстерності, новаторства, відповідністю костюмів та образів, за рівнем змістовності і культури виконання. Якщо команда братиме участь у конкурсі в неповному складі, то члени суддівської колегії мають право понизити загальну оцінку на 10 балів за кожного учасника, який не брав участі у конкурсі.

 

7.2.         Встановлення балів

 

7.2. За виконання конкурсних завдань командам присуджуються бали.

Кількість балів за виконання конкурсних завдань встановлюються головною суддівською колегією.

7.3. Кількість балів командам за виконання конкурсних завдань можуть бути зменшені за рішенням головної суддівської колегії за:

— порушення правил виконання конкурсних програм;

— суперечки з суддями, що призводить до затримки загального часу проведення ігри;

— прояви ворожнечі щодо інших учасників або суддів;

— грубе порушення правил проживання у ОРЦ «Одіссей», за появу на змаганнях у нетверезому стані або у стані наркотичного сп’яніння;

— фізичне насилля – команда виключається з числа учасників конкурсу.

— інші випадки порушень правил виконання конкурсних завдань;

При цьому зменшення командам кількості балів за порушення правил виконання конкурсних завдань або правил поведінки на конкурсі здійснюється головною суддівською колегією за умови, що учасники були заздалегідь попереджені про такі правила і про конкретні розміри зменшення балів за їх порушення.

  1. Діяльність організаційного комітету

8.1 Для вирішення питань з підготовки, організації та проведення конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» утворюються обласні та Всеукраїнський організаційні комітети.

8.1.1         Обласні організаційні комітети першого туру
VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» визначають:

  • умови, термін і порядок проведення обласних конкурсів;
  • склад суддівської колегії.

8.1.2  Організаційний комітет з підготовки та проведення заключного
туру VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»:

  • узагальнює матеріали про підсумки проведення обласних конкурсів;
    • розглядає заявки обласних організацій УТОГ на участь їх команд-переможниць обласних конкурсів у заключному турі VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»;
    • затверджує щоденну програму Конкурсу, ухвалює правила проведення спортивно-рухливих ігор;
  • визначає порядок проведення заключного туру VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»;
  • затверджує остаточний склад головної суддівської колегії;
  • здійснює контроль за виконанням всіх вимог, викладених в Положенні про конкурс;
  • здійснює інші повноваження, які випливають з цього Положення.
  1. Головна суддівська колегія

9.1. Безпосереднє керівництво конкурсом під час змагань покладається на головного суддю та суддівську колегію змагань (надалі — ГСК), склад якої затверджується організаційним комітетом з підготовки та проведення VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ».

9.2. До участі у роботі головної суддівської колегії запрошуються члени УТОГ, які вільно володіють жестовою мовою.

 

9.3. ГСК повинна бути чесною і неупередженою під час суддівства змагань, ввічливою і доброзичливою щодо учасників і глядачів конкурсу, бути прикладом для учасників конкурсу, дотримуватись правил змагань, вести боротьбу з усіма випадками недисциплінованості і грубості, нетактовності, порушеннями правил змагань.

 

9.4. Головна суддівська колегія:

 

  • жеребкуванням встановлює черговість виконання командами-учасницями конкурсних завдань;
  • готує правила виконання конкурсних завдань;
  • здійснює контроль за підготовкою місця змагань;
  • має право у разі форс-мажорних обставин  і за погодженням з оргкомітетом конкурсу змінювати  умови   і    правила спортивно-рухливих ігор з метою недопущення зриву конкурсу в цілому;

— має право відсторонювати команду від участі у конкурсі (відповідно п. 7.3 у разі неадекватних дій учасників або керівника команди під час проведення змагань);

—   визначає переможців з кожного виду змагань конкурсної програми та
переможців Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»;

— оголошує результати виступу команд в конкурсних змаганнях.

9.5. За ходом змагань постійно спостерігають члени суддівської колегії, які відповідно до п. 7.3 цього Положення у випадку порушень правил мають право знімати бали.

9.6. Учасникам конкурсу забороняється застосувати тиск на суддю з приводу його можливих порушень або помилок під час проведення спортивно-рухливих змагань.

9.7. Зауваження до роботи суддів та протести проти прийнятих ГСК рішень  капітани команд подають на ім’я голови організаційного комітету. Рішення по протестам і зауваженням до роботи суддів приймаються на спільній нараді членів ГСК та оргкомітету Конкурсу протягом 1 дня.

9.8. Команда — переможниця конкурсу визначається за найбільшою сумою балів за виконання всіх конкурсних завдань.

9.9     Засідання головної суддівської колегії з підведення підсумків виконання завдань закрите. Рішення ГСК перегляду не підлягає. У засіданні ГСК з правом дорадчого голосу беруть участь також члени оргкомітету заключного туру конкурсу.

9.10  Рішення суддівської колегії про результати проведення конкурсу
оформляється у вигляді протоколу, який підписується всіма присутніми
членами головної суддівської колегії.

  1. Нагородження команд — переможниць конкурсу

10.1   Нагородження команд — переможниць обласних конкурсів
здійснюють організаційні комітети, створені обласними організаціями УТОГ,
на підставі рішення суддівської колегії з урахуванням фінансових можливостей
обласних організацій УТОГ.

10.2. Всі учасники Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» нагороджуються дипломами за участь у конкурсі.

10.3. За рішенням Головної суддівської колегії команди — переможниці Всеукраїн­ського відкритого конкурсу, які посіли призові І, II, III місця, нагороджуються дипломами відповідних ступенів. Додатково до цього за рішенням оргкомітету члени таких команд можуть також нагороджуватися пам’ятними подарунками.

10.4. Нагородження команд — переможниць Всеукраїнського відкритого конкурсу   здійснює   організаційний   комітет   з   організації   та   проведення VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» на підставі рішення суддівської колегії і за рахунок коштів ОРЦ «Одіссей».

 

  1. Фінансування конкурсу

11.1. Організаційна підготовка та проведення обласних конкурсів здійснюється обласними організаціями УТОГ за рахунок коштів обласних організацій УТОГ, коштів фінансової підтримки місцевих бюджетів, спонсорських і благодійних коштів або внесків самих учасників конкурсу.

11.2. Витрати на відрядження команди — переможниці обласного конкурсу для участі у заключному турі Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» (проїзд в обидві сторони, добові в дорозі, проживання) здійснюються за рахунок організацій, що відряджають, коштів фінансової підтримки місцевих бюджетів, спонсорських коштів, за рахунок власних коштів учасників та з інших не заборонених законодавством джерел.

11.3. Видатки на проїзд членів команд зарубіжних національних товариств глухих до ОРЦ «Одіссей» та у зворотному напрямку, їх проживання та харчування за весь період проведення Конкурсу здійснюються за їх власні кошти, або кошти організації, яка направила їх у відрядження.

11.4     Видатки на проведення заключного туру VІІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ» фінансуються з таких джерел і у таких обсягах:

11.4.1 Видатки на організаційну підготовку конкурсу, придбання канцприладдя для членів суддівської колегії та оргкомітету, оренду або придбання спортивного обладнання для Конкурсу, на оплату роботи головного судді конкурсу, на харчування і проживання учасників художньої самодіяльності Одеського Центру культури та відпочинку УТОГ (до 10 чоловік), проживання придбання членів оргкомітету та головної суддівської колегії  Конкурсу, виготовлення дипломів для команд-учасників, команд-переможців Конкурсу та придбання пам’ятних подарунків членам команд, що посіли 1, 2 і 3 місця, повністю оплачуються за рахунок власних коштів Оздоровчо-реабілітаційного центру «Одіссей» УТОГ.

11.4.2 Видатки на харчування членів команд і по одній супроводжуючій особі від обласних організацій, а також на харчування членів оргкомітету та головної суддівської колегії  Конкурсу фінансуються з бюджету УТОГ у обсягах, встановлених президією ЦП УТОГ.

11.5. Рішенням ОРЦ «Одіссей» можуть встановлюватися такі додаткові платні послуги для учасників та глядачів Всеукраїнського конкурсу:

11.5.1. Право на фото і відео зйомку – у розмірі, погодженому з головою оргкомітету конкурсу;

11.5.2. Право на групову фотографію з членами команди-переможця Конкурсу;

11.5.3. Право на проведення урочистого вручення дипломів командам-учасницям Конкурсу;

11.5.4. Право на розміщення рекламних стендів та проведення рекламних акцій;

11.5.5. Право на розміщення торгових точок на території проведення конкурсу.

Виручка ОРЦ «Одіссей» від надання додаткових платних послуг учасникам та глядачам направляється на фінансування його видатків з організації і проведення Конкурсу.

 

Додаток 1

до Положення про VІІІ Всеукраїнський

відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ»

 

ЗАЯВКА

на участь команди

у VІІІ Всеукраїнському відкритому конкурсі «Ігри патріотів УТОГ»

 

  1. Назва команди: ___________________________________________________

 

  1. Назва організації, від імені якої команда виступатиме на Конкурсі: ___________________________________________________________________

 

  1. Список учасників команди:
Прізвище, ім’я та по батькові учасника Дата народ-ження Місце навчан-ня чи роботи Проживатимуть (вказати вартість проживання однієї особи): Дозвіль-на віза лікаря
В наметі Прості номери Покра-щені номери З усіма зручно-стями
1
2
3
4
5

 

 

 

Голова рганізації

 

м.п.         ___________                 ____________________

(підпис)                                    (Прізвище та ініціали лікаря)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2

до Положення

про VІІІ Всеукраїнський

відкритий конкурс «Ігри патріотів УТОГ»

 

Попередній склад

головної суддівської колегії

VIІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»

 

Прізвище, ім’я та

по батьковіПосада1РЕМЕНЮК

Григорій ЄвгеновичГолова суддівської колегії,

тренер Кримської дитячої юнацької спортивної школи «Інваспорт»2ВДОВИЧЕНКО

Марина ЛеонідівнаЧлен суддівської колегії

Представник Одеської облорганізації УТОГ3ГЕРАСИМОВ

Сергій ВалентиновичЧлен суддівської колегії

представник Одеської обласної організації УТОГ, тренер-викладач Одеської ДЮСШІ4 ГОНЧАРЕНКО

Володимир Михайлович Член суддівської колегії

директор Культурного центру УТОГ5Дем`янчук   Валерій  СтаніславовичЧлен суддівської колегії

Голова Житомирської облорганізації УТОГ6Дюжев Віктор ЮрійовичЧлен суддівської колегії

Голова Запорізької облорганізації УТОГ7КРИВКО Тетяна ОлександрівнаЧлен суддівської колегії

Голова Рівненської облорганізації УТОГ8МАЙСТРЕНКО Володимир ОлександровичЧлен суддівської колегії

представник Кіровоградської облорганізації УТОГ9Савчук  олег ІгоревичЧлен суддівської колегії

Активіст Житомирської облорганізації УТОГ10ТКАЧ

Наталія ОлександрівнаСекретар суддівської колегії

провідний спеціаліст у справах глухих Одеської обласної організації УТОГ11Шевчук  Віктор ВолодимировичЧлен суддівської колегії

Голова Сумської облорганізації УТОГ12Фомін Григорій МихайловичЧлен суддівської колегії

Голова Херсонської облорганізації УТОГ

 

 

Примітки: відповідно до  п. 8.1.2

Положення про VІІІ Всеукраїнський конкурс «Ігри патріотів УТОГ» остаточний склад головної суддівської колегії затверджується оргкомітетом заключного туру конкурсу.

 

 

 

Додаток 2

до постанови президії ЦП УТОГ

від «22» квітня 2015 р. № 85/2015

Склад організаційного комітету з підготовки та проведення

VIІІ Всеукраїнського відкритого конкурсу «Ігри патріотів УТОГ»

 

1. ЧЕПЧИНА Ірина Іванівна - перший заступник голови ЦП УТОГ, голова оргкомітету
2. БАБІН

Олександр Васильович- голова Одеської обласної організації УТОГ, член оргкомітету3.ЗАВОЙЧИНСЬКИЙ Михайло Олександрович- директор Оздоровчо-реабілітаційного центру «Одіссей» УТОГ, член оргкомітету