МОЛОДІЖНИЙ ВЕЧІР «РАЗОМ З УТОГ МИ МОЖЕМО БАГАТО!»

24.09.2015 р. 

                   Напередодні Міжнародного дня глухих в Культурному центрі УТОГ відбувся цікавий захід для молоді. Організували та провели захід Київська організація УТОГ, а саме Молодіжна організація нечуючих  та Культурний центр УТОГ.

Зала масових заходів КЦ УТОГ була переповненою. Були і добре знайомі і нові красиві молоді обличчя. Серед них студенти Київського національного Університету технологій та дизайну разом з перекладачем жестової мови Н.П.Яременко, Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова з перекладачами Н.Озеровою та Л.І.Холіною, Київського вищого професійного училища водного транспорту (кухарі) та їх перекладач С.Г.Котлярова, Київського коледжу легкої промисловості, Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, Київського регіонального вищого професійного училища будівництва.

Голова КМОН Тетяна Пахомова та члени Яна Рибченко, Владислава Шиненко, Тетяна Корнієнко, Владислав Хоменко та громадські активісти Віталій Зварич та Людмила Павлюченко підготували цікаву відео презентацію, розповіли про свою роботу та запросили молодь до спільної співпраці для реалізації нових планів, ідей, можливостей та проектів.

Цікава зустріч відбулася з переможницею світового конкурсу в Чехії МІС НЕЧУЮЧОЮ СВІТУ Наталією Бєлан із Запоріжжя, яка теж навчається в Київському коледжі легкої промисловості та учасником конкурсу «Містер Нечуючий Світу» Денисом Кебенко з Києва, студентом Університету «Україна».

Свій відеокліп з піснею «Нет никаких правил» у жестовому виконанні презентували Григорій Гук та група талановитої нечуючої молоді з Бердичева на Житомирщині.

Як завжди яскравою була Анжела Тютєрєва – художній керівник Культурного центру УТОГ, яка представила колектив художньої самодіяльності та запросила всіх бажаючих до участі в гуртках та колективах різних жанрів – народному самодіяльному театрі, народному самодіяльному ансамблі танцю, гуртках пісні у жестовому виконанні, пантоміми, клоунади. Представлена концертна програма була підтвердженням невичерпності талантів нечуючих.

Гостями вечора були представники Громадської організації «Центр громадянських ініціатив «Ми – разом» (голова правління – Олена Полозок). За їх підтримки проведені майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок та «менді (мехенді)» — малювання хною на тілі.

В цілому вечір був насичений теплою дружньою атмосферою та змістовним спілкуванням. Сподіваємося, що такі зустрічі будуть мати продовження і надалі.

Людмила Орішко — заступник директора Культурного центру УТОГ        

Контакти_КМОН

Фото: Гецко Рита.