На початку 2017 року Школа української жестової мови провела черговий відкритий урок. Він відбувся у групах слухачів на базі Коледжу легкої промисловості 16 січня, тому тема уроку була «Щедрівки Нового року».
У теплій казковій атмосфері новорічних свят, у святковій «світлиці», де проходять демонстрації вишиванок ручної роботи студентів Коледжу, слухачі продемонстрували свої здобутки у вивченні української жестової мови.
На відкритому уроці були присутні: директор Коледжу легкої промисловості Шуцька Г.В., голова Київської організації УТОГ Левицький М.М., начальник оргвідділу ЦП УТОГ Котельянець С.В., директор КЦ УТОГ Гончаренко В.М., завідувач ЦУЖМ Журкова Т.В., провідний методист ЦУЖМ, викладач ЦУЖМ Зайонц Н.П., адміністратор ЦУЖМ Холіна Л.І., викладач школи-інтернату для слабочуючих дітей №9 Стьопкін В.В., перекладач вищої категорії Іванюшева Н.В., викладач ЦУЖМ, перекладач вищої категорії Зуєва Є.М., перекладач вищої категорії КЦ УТОГ Кравцова Н.М., працівник відділу відеоредакції КЦ УТОГ Гецко Р.В.
Приємно було спостерігати за вправністю слухачів (викладачів та чуючих студентів Коледжу), які виступили на відкритому уроці з концертною програмою у жестовому виконанні. Ми вдячні викладачам ЦУЖМ Сколотовій І.І. та Терещенко О.Д. за сумлінну працю в навчанні та популяризації української жестової мови!

Завідувач ЦУЖМ Журкова Т.В.

 

Фото:  Рита Гецко.