27 листопада 2020 року о 18.00, як і планувалося, за підтримки Українського культурного фонду (проект № 3INST21-24722)

слайдер_4kv_Pamela_271120_ucf_Free

 

 

 

ПОГ «Культурний центр УТОГ» разом з театром «Райдуга» вперше за тривалий період пандемії відчинив свої двері для глядача.
На сцені відігралася вистава «…Стукати не треба)))». Це неймовірне трепетне відчуття повернення до такої вже призабутої атмосфери емоцій та переживань, коли глядач співпереживає вподобаному актору/акторці, все ж сковувалося легким сумом усвідомлення, що ось знову це може повторитися не скоро… Проте, не дивлячись ні на що вистава промайнула як мить, з цілим феєрверком подій, дійових осіб, переживань, емоцій, висновків, повчань. І кожна дія, кожен вчинок героя, переживався з новими емоціями та присмаком. Актори театру повністю відіграли у стилі Райдуги, імʼя якої освячує унікальний театр. Порушення слуху та жестова мова стали окремою родзинкою, яка доповнила всю атмосферу вистави.
Закінчували виставу з легким сумом, бо так хочеться, щоб розлука була короткою і у ми всі, щоб могли дуже скоро зібратися знову – великою родиною поціновувачів культури і мистецтва глухих… До нових зустрічей. Ми Вас любимо і чекаємо. Всім здоровʼя!

 

 

 

Фото: Надія Бадюл